Când vizitaţi acest site web, putem pune anumite informaţii pe calculatorul sau dispozitivul dvs. mobil sub forma unui „cookie”; aceasta ne permite să vă recunoaştem (atunci când citim cookie-ul) în mod automat atunci când ne vizitaţi data viitoare.

Despre Noi

HERMES ECHIPAMENTE si-a inceput activitatea in anul 2002 si reprezinta rezultatul experientei si implicarii unor persoane entuziaste, din domeniul frigului. Este o companie cu capital privat si desigur, importatoare directa a produselor, localizandu-se in judetul Ilfov.

Pana in prezent, prin strategiile abordate, am reusit sa ne facem cunoscuti si de asemenea, sa ne extindem si in cateva orase principale ale tarii precum: Iasi, Bacau si Suceava.

Compania noastra, este un furnizor de solutii pentru sisteme de racire si ventilatie complexe, destinate in special aparatelor aflate in regim de refrigerare-congelare, detinand o gama de peste 800 de produse.

Principalul nostru scop este de a furniza si oferi produse si servicii la un raport calitate-pret accesibil tuturor persoanelor.
Principalul obiectiv este acela de a oferi clientilor nostri produse la cel mai inalt standard si nu in ultimul rand de a raspunde prompt tuturor cerintelor acestora.

Domenii de activitate principale:

  • comercializare solutii sisteme de racire
  • comercializare solutii ventilatie
  • comercializare solutii refrigerare-congelare

HERMES ECHIPAMENTE ofera clientilor:

Avantaje:

  • oferim clientilor nostri produse la cel mai inalt standard si raspundem prompt tuturor cerintelor acestora
  • oferim raport calitate-pret excelent al produselor comercializate
  • formam parteneriate pe perioade indelungate cu partenerii si clientii nostrii
  • suntem pregatiti sa rezolvam orice tip de problema
    iasi botosani suceava