Când vizitaţi acest site web, putem pune anumite informaţii pe calculatorul sau dispozitivul dvs. mobil sub forma unui „cookie”; aceasta ne permite să vă recunoaştem (atunci când citim cookie-ul) în mod automat atunci când ne vizitaţi data viitoare.

Termeni si Conditii

Acest site este dedicat utilizării de către persoanele fizice si juridice in vederea achiziționării de produse, comercializate de HERMES ECHIPAMENTE., in limita si cu aplicarea prevederilor conținute in “Condițiile" de mai jos.

Folosirea acestui site implica acceptarea condițiilor propuse de TIN TIM IMPEX SRL, cu sediul in Strada Robănești 3, Găești, adresa de e-mail office@echipamentefrig.ro așa cum sunt descrise mai jos.

TIN TIM IMPEX SRL își rezerva dreptul de a refuza accesul unor utilizatori la o parte sau la toate funcțiile magazinului online cat si de a restricționa procesarea si / sau livrarea unei comenzii in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor magazinului online sau daca aceștia au un comportament care prejudiciază interesele SC TIN TIM IMPEX SRL.

Activitățile frauduloase vizează, fără a se limita la: plasarea de comenzi pe baza unor informații/identități false sau oricare acțiuni desfășurate cu rea voința care afectează sau abuzează funcțiile magazinului online sau au un impact negativ asupra performantelor sistemului informatic.

Conținutul prezentelor "Condiții” sunt guvernate de dispozițiile legale in materia contractelor la distanta.

1. INFORMATII PERSONALE

 • Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
 • Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea  sau  actualizarea  acestor  informatii,  accesati  meniul  "date personale".
 • Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. HERMES ECHIPAMENTE nu  poate  fi  facuta  responsabila  pentru  erorile  survenite  in  urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 • Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre HERMES ECHIPAMENTE pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.
 • Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
 • Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. HERMES ECHIPAMENTE se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si TIN TIM IMPEX SRL
 • Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
 • TIN TIM IMPEX SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa office@echipamentefrig.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
 • TIN TIM IMPEX SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.echipamentefrig.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITEUL www.echipamentefrig.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de servicii oferite de acest site precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).

Inregistrarea  ca  utilizator  presupune  acceptarea prealabila  de  catre  dvs.  a “Conditiilor deutilizare a Regulilor de Confidentialitate” si a celor privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Prin inregistrarea ca utilizator al Magazinului Online va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al acestui site. Va rugam sa accesati pagina in care va sunt prezentata Regulile de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.

4. PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
 • inregistrarea dvs. ca utilizator
 • efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza in numerar/cash (ramburs), la livrarea produsului sau prin transfer bancar.
 • livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
 • inainte de onorarea comenzilor HERMES ECHIPAMENTE isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor.
Prin lansarea unei comenzi electronice sunteti de acord cu forma de comunicare prin email prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.
In cazul in care clientul nu poate fi contactat, nu trimite actele solicitate sau nu confirma acceptarea ofertei in termen de 48 ore, HERMES ECHIPAMENTE isi rezerva dreptul sa anuleze comenzile plasate.

5. PRETURI

 • Preturile prezentate includ TVA (19%)
 • Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei
 • Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

6. LIVRAREA PRODUSELOR

 • Inainte de onorarea comenzilor HERMES ECHIPAMENTE isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.
 • Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.
 • Comanda va fi livrata titularului prin identificarea cartii de identitate. Continutul pachetului nu este verificat in prezenta curierului. Orice reclamatie referitoare la continutul pachetului este acceptata in termen de 72 de ore lucratoare de la livrare. La livrare este necesara semnatura de primire.
 • Intarzierea sau anularea livrarii produselor comandate pot avea loc din motive independente deHERMES ECHIPAMENTE care includ: forta majora, actiuni guvernamentale razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

7. LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cuutilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

8. COMANDA MINIMA

Comanda minima pe site-ul www.hermesechipamente.ro este de €50. Multumim pentru intelegere.

9. GARANTIE

Descarca certificatul de garantie in format DOC sau PDF.


DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU CONDIȚIILE DE UTILIZARE/ACHIZIȚIONARE A PRODUSELOR PREZENTATE PE ACEST SITE, VĂ RUGAM SA NE SCRIETI LA ADRESA OFFICE@ECIPAMENTEFRIG.RO